Odin S800 Spinningsykkel

8479   21209
Forventet på lager:: 1. july 2024

Spinningsykkel fra Odin med mange justeringsmuligheter. Dette gjør denne spinningsykkelen egnet for en stor målgruppe og vil gjøre det veldig bra som hjemmetrener i ethvert hjem. Hvis du er på utkikk etter en spinningsykkel for å ta med deg spinningtreningen inn i stua, har du funnet den rette modellen. Med en maksimal brukervekt på 150 kg får du en veldig stabil spinningsykkel som gjør opp for alle syklene du kanskje har prøvd i treningsstudioet. Selv om du ikke veier i nærheten av 150 kg, vil du likevel dra nytte av en spinningsykkel med en maksimal brukervekt på 150 kg. Du vil finne den mer stabil enn en sykkel som bare tåler 120 kg. Odin S800 Spinning Bike er en stabil spinningsykkel med samme funksjonalitet som spinningsykler fra treningssenteret. Man kan imidlertid ikke forvente 100 % samme kvalitet, da det fortsatt er en stor prisforskjell opp til disse sentersyklene.

Spinningsykkel for hjemmet: Hvis du vil spare tid i hverdagen din, vil denne Odin S800 Spinning Bike være et godt valg for hjemmetreningen din. Ved å ta en spinningsykkel inn i stuen din har du nå muligheten til å bruke tiden din mer effektivt. Du trenger ikke lenger å gå til og fra treningssenteret og vil derfor spare mye transporttid, som du kan bruke på treningen din i stedet.

Noen velger å ikke ha en treningsapparat hjemme fordi de synes det tar for mye plass. Men denne Odin S800 spinningsykkelen måler bare 123 x 54 x 115 cm og kommer med transporthjul slik at du enkelt kan flytte den rundt før og etter treningen. Du vil oppdage at du enkelt kan flytte denne spinningsykkelen fra rom til rom hvis du vil pakke den bort eller hvis du har forskjellige rom du vil trene i.

Odin S800 Spinning Bike Technical : Spinningsykkel med 22 kg svinghjul - gir deg en behagelig og naturlig spinning. Motstanden fungerer med trinnløs justering, på samme måte som du kjenner fra spinningsyklene på treningssenteret. I tillegg får du en spinningsykkel med remdrift, noe som også bidrar til den behagelige tråden. Et remdriftssystem er en teknikk som er kjent fra mange andre pålitelige maskiner. All denne fine teknologien er samlet i en treningsmaskin, som har en totalvekt på 42 kg, noe som er med på å indikere at kvaliteten er i orden.

I tillegg til en god teknisk spinningsykkel får du også en datamaskin som viser deg alt du trenger å vite. Mange spinningsykler i dag kommer uten sykkelcomputer, men denne Odin S800 Spinning Bike kommer med en smart kompakt computer som holder deg oppdatert med tid, distanse, hastighet, kalorier og puls. Pulsen måles enkelt ved å holde hendene på de 2 håndpulsmålerne på styret. Kort tid etter vil pulsen din vises på displayet. Pulsen er viktig når du trener på en spinningsykkel, da det er bra å trene etter pulsmål. Dette betyr at du får etter å ha nådd en viss hjerterytme i løpet av treningsøkten. Prøv å få opp pulsen flere ganger i løpet av treningsøkten.

I tillegg får du en fin indikator på tiden du har trent og hvor langt du har syklet. Hastigheten er også veldig bra å trene etter, da du etter litt trening vet hvor pulsen din havner ved de forskjellige hastighetene. Dette kan være mindre distraherende å trene med, ettersom du ikke trenger å flytte hendene fra styret. På slutten får du det totale kaloriforbruket ditt for hele treningsøkten, slik at du kan forlate spinningsykkelen med stolthet og et lite bevis på utholdenheten din.

Larvearmen har en lengde på 20,5 cm og gir en god effektiv trådlengde.

Spinningsykkel med mange muligheter: Det viktigste for en spinningsykkel er at den kan justeres. Vi er alle forskjellige og trenger derfor en individuell innstilling av treningsapparatene våre. Denne Odin S800 spinningsykkelen gir deg mange muligheter til å stille inn spinningsykkelen slik at den passer 100% til deg og treningen din. Først og fremst har du muligheten til å justere setepinnen: 9 trinn vertikal justering fra 80 - 100 cm. Dette er en stor fordel ettersom hele familien kan dra nytte av denne treningsmaskinen, noe som gjør treningen litt morsommere.

Da er det viktig å kunne justere setets avstand til styret. Her har du en god trinnløs justering med fine indikasjoner som lar deg huske den forrige justeringen. Sadeljustering gir deg 6 indikasjoner for den horisontale justeringen fra 0 - 7 cm. Selve salen har også muligheten til å justere vinkelen etter eget ønske.

Selve salen måler 15 cm i bredden og 26 cm i lengden. Det er en klassisk spinningsykkelsadel med en god pute som ikke er for myk, men heller ikke for fast. I tillegg er salen laget med et hull i midten av salen, slik at du stresser midtstykket så lite som mulig.

Deretter er det også viktig å ha justeringsmuligheter for styret: Styret på denne Odin S800 spinningsykkelen har en god vertikal justering på 6 trinn fra 90 - 103 cm. Denne trinninndelingen gjør det enkelt å huske innstillingene dine fra forrige treningsøkt hvis dere er flere brukere som trener på samme spinningsykkel. I tillegg har du også en veldig god horisontal justering av styret fra 0 - 6,5 cm. Selve styret måler 49 cm i bredden og 36 cm i lengden. Styret tilbyr mange muligheter for forskjellige håndposisjoner, noe som er veldig bra for spinningtreningen din. Du har mange håndposisjonsalternativer, enten du sykler aggressivt eller sykler i oppreist stilling. I tillegg har du også veldig god kontakt med styret når du står opp på pedalene.

Samlet sett har du mange justeringsalternativer på salen og styret. Avstanden mellom setet og styret kan justeres fra 68 - 81 cm, noe som gjør det mulig for høye og lave personer på denne Odin S800 spinningsykkelen.

Praktisk informasjon om Odin S800 Spinning Bike: Når du mottar din nye spinningsykkel, vil du motta den i en eske på 108 x 19,5 x 84 cm, og esken veier 47 kg. Så det er en god idé å være 2 når du mottar og samler denne spinningsykkelen. Ellers kan det være en tung oppgave for en person alene. Når du har montert din nye Odin S800 spinningsykkel, har du en fin mulighet til å flytte spinningsykkelen fra rom til rom, da den er laget med 2 sterke transporthjul. Dette gjør det enkelt å eie en spinningsykkel, da du kan sitte foran TV-en når du vil trene, men du kan også flytte den vekk når du har gjester på besøk.

Odin S800 Spinning Bike har en inngang på 44 cm, noe som gjør det enkelt å gå av og på.

Pedalene som følger med denne Odin S800 Spinning Bike er ikke klikkpedaler, men det er mulig å kjøpe klikkpedaler. Pedalene som følger med har en praktisk justerbar tåhette, som gjør det mulig å justere pedalene slik at de strammer godt til skoene du trener med.

Odin S800 Spinning sykkel data:

Svinghjul: 22 kg

Bremsedrift

Vekt: 42 kg

Overordnede dimensjoner på spinningsykkelen: 123 x 54 x 115 cm - 42 kg

Datamaskin: tid, distanse, hastighet, kalorier, hjertefrekvens

Maksimal brukervekt: 150 kg

Emballasje: 108 x 19,5 x 84 cm - 47 kg

Transporthjul

Sadel: 15 x 26 cm laget med gode pads på den bakre delen av salen, og hull i midten for midtstykket. Komfortabel hestesadel.

Justering av setepinne: 9 trinn vertikal justering fra 80 - 100 cm

Justering av salen: 6 trinn horisontal justering fra 0 - 7 cm

Vertikal justering av styret - 6 trinn justering fra 90 - 103 cm

Horisontal justering av styret fra 0 - 6,5 cm

Styret: 49 cm bredt med mange mulige håndposisjoner. Styret er 36 cm langt.

Avstand mellom sete og styre (målt fra baksiden av setet til den første delen av styret) 68 - 81 cm.

Middels lav inngang på 44 cm

Kranarm på 20,5 cm

Sadel med hull

Pedaler: 10 x 7 cm med justerbar tåhette (SPD-klikkpedaler er valgfritt)

 • Brand
 • Bluetooth (tilkobling Av Nettbrett Og Smarttelefon) Nei
 • Bremsesystem Bremseklosser
 • Computer data Ja
 • Dimensjoner 123 x 54 x 115cm
 • Drift Remdrift
 • Frikrans Nei
 • Innstigningshøyde Medium
 • Justering Av Motstand Manuell
 • Maks Brukervekt 150 kg
 • Motstandsregulering Trinnløs
 • Pulsmåler Håndpuls
 • Svinghjul 22 kg
 • Vekt 47 kg
 • Wattfunksjon Nei