Personvern - Privacy Policy - Apuls.no

Her kan du lese mer om de opplysningene vi samler inn på Apuls.no samt hvilke sikkerhetstiltak vi gjennomfører for å beskytte dataene dine.

Vi lagrer kun opplysninger i de tilfeller der det er strengt nødvendig, og det er ytterst viktig for oss å beskytte disse opplysningene.

 

Retningslinjer for personvern

På Apuls.no behandler vi dine personopplysninger strengt fortrolig, og de vil på ingen måte bli gitt videre. I forbindelse med at du bestiller her i nettbutikken, vil det bli samlet inn en rekke opplysninger for å kunne gjennomføre leveringen.
Disse opplysningene omfatter bl.a.:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-post
  • Kredittkortopplysninger

Alle disse opplysningene samles inn under SSL-beskyttelse (Secure Socket Layer), som sikrer dataene dine. Opplysningene vil ikke bli brukt på noen annen måte enn for å gjennomføre leveringen, og vil bare bli lagret så lenge det er nødvendig for oss å gjøre det.

Hvis du velger å melde deg på nyhetsbrevet vårt, blir e-postadressen din registrert, men du kan når som helst avslutte abonnementet. Gjør du det, vil e-postadressen din bli slettet permanent fra nyhetsbrevsystemet.

 

Informasjonskapsler

Apuls.no bruker informasjonskapsler i nettbutikken. Dette gjøres for at nettbutikken skal kunne fungere med sine funksjoner.

Imidlertid inneholder disse informasjonskapslene ingen personsensitive opplysninger om deg, men gjør det bare mulig for systemet vårt å opprettholde en handlekurv.

Opplysningene brukes også til å gjøre din opplevelse på nettstedet bedre. Dette gjøres i samarbeid med Google Analytics, som ikke lagrer personopplysninger om deg, men bare ser på deg som en del av statistikken. På denne måten kan vi i mange sammenhenger forbedre din opplevelse i nettbutikken.

 

Cache

Apuls.no cache lagrer det meste av nettbutikken. Denne lagrer ikke noen av opplysningene dine, men gjør bare siden raskere når du klikker deg rundt.

 

Din sikkerhet

Å beskytte innsamlede data er ekstremt viktig for oss. Derfor har vi det nødvendige systemet for å beskytte disse helt mot utenforstående. Hele domenet vårt er til og med SSL-beskyttet, som vises som en lås i nettleseren din.

Denne SSL-beskyttelsen er aktiv for eksempel når du skriver inn kredittkortinformasjonen din og gjør dataene dine ekstremt sikre.

Serverne våre er alle beskyttet bak brannmurer som beskytter mot inntrenging utenfra.

 

Kontakt oss

Hvis du har flere spørsmål om våre retningslinjer for personvern eller bruken av informasjonskapsler, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

 

Samtykke

Ved å skrive inn opplysningene dine på Apuls.no, samtykker du til denne personvernerklæringen.