Om Apuls.no | Apuls.no

"Vi driver vår forretning med hjertet"

Visjonen

Vi brenner for trening, helse og velvære. Derfor tilbyr vi treningsutstyr, treningsapparater, kosttilskudd og velværeprodukter, slik at kundene våre kan ha en sunn livsstil.

I tillegg til helse, er glade og fornøyde kunder også en viktig faktor for oss. Kundene våre er glade fordi vi er serviceinnstilte, billige og ærlige. Vi er serviceinnstilte fordi vi lever for kundene våre. Vi er billige fordi vi kjøper inn stort og ønsker å gi kundene våre de skarpeste prisene. Vi er ærlige fordi det kommer man lengst med.

Det er egentlig ganske enkelt, og vi løper gjerne så sterkt at pulsen kommer helt opp og banker for kundene våre.

Kroppen vår er fantastisk! Tenk på hva den gjør hver eneste dag. Den gjør at du kommer deg ut av sengen, og kan gå, løpe, sykle. Den er grunnen til at vi kan gjøre alt det vi gjør hver eneste dag. Derfor er det så viktig å ta vare på den – og det vil vi gjerne stå i spissen for.

 

Hvorfor handle hos Apuls?

Det finnes mange gode grunner til å handle hos oss, men hvis vi skulle liste opp alle, ville det bli en ufattelig lang liste. Vi nøyer oss derfor med å fortelle deg 4 gode grunner:

  1. Vi har kvalitetsprodukter til en god pris
   Hver gang vi starter opp med et nytt produkt, ligger det en utrolig lang prosess bak. Det er nemlig helt avgjørende at vi kan tilby produkter som både har en superhøy kvalitet og en god pris. Vi arbeider hele tiden med å optimalisere sammensetningen av disse to faktorene, slik at vi kan gi kundene våre en best mulig opplevelse.


  2. Vi er ærlige
   Ærlighet og god samvittighet er grunnsteinene i Apuls. Vi kan stå inne for alle produktene våre, som er nøye utvalgt. Du er derfor alltid sikret et produkt av god kvalitet, der du får mye verdi for pengene.

   Til tross for en lang rekke positive anmeldelser på Trustpilot og tilbakemeldinger fra kunder, er det alltid en fest hver gang vi får enda flere fornøyde kunder. Det er det vi brenner for, og det er hele grunnen til at vi startet Apuls.

      

      

      


  3. Vi er fleksible
   Vi elsker det vi gjør og dermed også alle kunder som gir oss fornøyelsen av å yte dem service. Derfor er vi også veldig fleksible, siden det for oss utelukkende handler om å få en fornøyd og glad kunde.

   Det at vi er et lite selskap, gir oss også enda bedre muligheter til å være fleksible på alle områder, f.eks veiledning, frakt og betaling. Kontakt oss gjerne hvis det er noe spesielt du lurer på.

  4. Vi brenner for sport og trening
   Sport og trening har alltid vært en stor interesse for oss. Derfor så vi ingen annen utvei enn å finne en mulighet til å beskjeftige oss med det. Derfor startet vi Apuls.

   Det betyr at når du handler hos Apuls, får du ikke bare et lekkert produkt til en god pris, men også en lidenskapelig service. Derfor prøver vi også å veilede våre besøkende så godt vi kan med artiklene våre.

Alt det vi ikke vet noe om

Det finnes selvfølgelig en lang rekke punkter som vi ikke vet noe om. Hos Apuls er vi imidlertid besatt av å kunne gi kundene våre råd på alle punkter. Derfor har vi alliert oss med en lang rekke helse- og ernæringseksperter, fysioterapeuter, treningsveiledere og mange flere, så ta endelig kontakt med oss hvis du har et spørsmål.

Vi vil gjerne takke deg for at du tittet innom Apuls. Vi og vårt fantastiske team ser frem til å betjene deg og levere produkter som er fylt med høy kvalitet og lidenskap.