Odin B800 Bluetooth Ergometersykkel

14419   21629
På lager (Levering 2–6 dager)

Treningssykkel fra Odin med mange alternativer, egnet for en veldig stor målgruppe. Først og fremst er Odin B800 ergometersykkel en ergometersykkel bygget på en solid konstruksjon. Dette bidrar til å gi ergometersykkelen stabilitet og gjør det mulig med en maksimal brukervekt på 150 kg. Den maksimale brukervekten er til fordel for alle, selv om du bare veier 60 kg - den høye maksimale brukervekten på 150 kg gir deg en stabil ergometersykkel, som vil være et veldig godt utgangspunkt for å oppnå en effektiv trening.

Aldersvennlig ergometersykkel: Hvis du leter etter en ergometersykkel som er brukervennlig og enkel å betjene, har du kommet til riktig produkt. Med Odin B800 ergometersykkel får du en ergometersykkel med lav innstigning og brukervennlige displayknapper. Displayknappene måler 3,5 x 2 cm og har store bilder av knappens funksjon. Dette gjør datamaskinen ekstra brukervennlig sammenlignet med andre ergometersykler på markedet.

I tillegg er det viktig å velge en ergometersykkel med lav innstigningshøyde (22 cm), da det kan være tungvint å stige på en ergometersykkel med høyere innstigningshøyde. Dette er også en fordel ved for eksempel rehabilitering. Hvis du for eksempel har et skadet ben som må trenes opp igjen, er det en stor fordel at du ikke trenger å overbelaste benet når du stiger på. Odin B800 ergometersykkel er designet med fokus på detaljer og gir mye ekstra for pengene.

Bluetooth: Denne B800-modellen er utstyrt med Bluetooth, slik at du enkelt kan koble nettbrettet ditt (ipad eller android) samt mobiltelefonen din til sykkelen. Dette gir deg gode muligheter for treningsprogrammer, statistikk og mye mer.

Mange justeringsmuligheter: Den ideelle ergometersykkelen har mange justeringsmuligheter for sete og styre. Ikke alle ergometersykler gir deg muligheten til å justere styret, men Odin B800 ergometersykkel gjør det. Du har muligheten til å trene med en oppreist stilling, men du har også muligheten til å gjøre en god fremoverlent treningsposisjon, som er veldig lik treningsvinkelen vi ser fra et triatlonstyr. Dette er en stor kvalitet ved ODIN B8 ergometersykkel, ettersom du har muligheten til å ha en skånsom ryggposisjon, og du har også muligheten til å lage en effektiv treningsposisjon for å utføre en høyytelsesøkt.

I tillegg til justering av styret har du også muligheten til å justere setet i alle mulige retninger - slik at du kan stille inn denne ergometersykkelen 100% etter dine behov eller ønsker. Med en salhøyde på opptil 102 cm har selv høye personer på 200 cm muligheten til å oppnå en god treningsposisjon. Setehøyden kan gå ned til 82 cm, noe som også gjør det mulig for barn å trene med denne Odin B800 ergometersykkelen.

Individuell justering av seteposisjonen: I tillegg til setehøyden har du også muligheten til å justere setet frem og tilbake, samt justere vinkelen på setet. Alle disse justeringsmulighetene bidrar til å skape rammene for et virkelig godt produkt, som gir selv de mest krevende brukerne en god opplevelse med Odin B800 ergometersykkel.

Tekniske data: Odin B800 ergometersykkel er utstyrt med en stor og ekstra brukervennlig datamaskin. Hele displaymodulen måler 36 cm x 27 cm og har en kraftig 5,5'' (12,5 x 6 cm) LCD-skjerm. Datamaskinen viser deg tid, puls, hastighet, RPM (Rounds Per Minute), distanse, watt, kalorier, samt en oversikt over treningsøkten din midt på skjermen. Det er enkelt å holde oversikt over treningen din med denne store skjermen, og du har enkel tilgang til å stille inn treningen din via de store knappene.

Du har muligheten til å legge inn vekt og høyde før trening for å få nøyaktige data for treningsøkten din. Odin B800 ergometersykkel gir deg mye data å jobbe med og få bedre resultater.

Det er en USB-kontakt på toppen av datamaskinen som du kan bruke til å lade telefonen eller nettbrettet mens du trener. Dette gjør at du kan se en film eller lignende mens du trener. Dette gir økt treningsmotivasjon for mange og er et flott alternativ å ha på ergometersykkelen, selv om du ikke tenker på det som et behov du har for øyeblikket.

Odin B800 ergometersykkel har en krankarm på 19 cm, noe som er ideelt for en ergometersykkel i denne størrelsen. I tillegg drives Odin B800 ergometersykkel av remdrift, som vi også kjenner fra spinningsykler. Dette er et tegn på kvalitet og holdbarhet for din ergometersykkel.

Ekstra komfortabel ergometersykkel: Odin B800 ergometersykkel har et stort, mykt sete som gir deg maksimal komfort under treningen. Når du trener på en ergometersykkel, er det viktig at komforten er i fokus. Med denne ergometersykkelen får du en 25 x 28 cm sal, som også har en ekstra tykk setepute med en 2 cm skumpute. Perfekt balanse mellom hardhet og mykhet, noe som gir deg god komfort og mulighet for høy ytelse under treningen. Oppmerksomhet på detaljer.

I tillegg til en komfortabel sal er det også viktig å se på pedalskoen. Et sterkt bånd over foten og en pedalsko med stor tråkkflate er viktig her - du får begge deler med Odin B800 ergometersykkel. Du får en pedalsko med et bånd som har mange justeringsmuligheter, slik at du kan få den til å passe til foten din, enten du trener med eller uten sko, enten du har store eller små føtter. Det er også den ekstra funksjonen at pedalskoen automatisk inntar oppreist stilling. Dette betyr at du ikke trenger å bruke unødvendig tid og irritasjon på å få føttene inn i denne pedalskoen.

Praktisk informasjon om Odin B800 ergometersykkel:

Du kan enkelt flytte denne ergometersykkelen rundt i huset, da den er utstyrt med solide transporthjul. Dette gjør det enkelt for deg å flytte ergometersykkelen Odin B800 til TV-en eller et annet ønsket sted der du kan trene. Mange foretrekker denne typen transporthjul, ettersom du da kan sette vekk ergometersykkelen når du ikke trener på den. Derfor er det en god idé å prioritere gode transporthjul.

Når du mottar din Odin B800 ergometersykkel, vil du motta den i en pappeske som måler 103 x 32,5 x 63,5 cm og veier 39,5 kg. I denne esken finner du også verktøy for å montere din nye ergometersykkel.

Totalt måler Odin B800 ergometersykkel 107 x 57 x 150 cm og veier 34,7 kg.

Dansk manual: Odin B800 ergometersykkel leveres med en dansk og engelsk samlemanual.

Data:

Holder for nettbrett eller telefon

Justering av salhøyde: 82 cm til 102 cm

Justering av styret

Transporthjul

Justerbar pedalsko med stor sliteflate på 16 cm x 12 cm - Selvjusterende pedaler: pedalene svinger automatisk til høyre og er klare til bruk.

Sadeljustering - 8 cm frem og tilbake

Displaymodulens dimensjoner: 36 x 27 - Med 5,5'' (12,5 x 6 cm) LCD-skjerm: viser tid, hjertefrekvens, hastighet, RPM (runder per minutt), distanse, watt, kalorier, samt en oversikt over treningsøkten din.

Brukervennlige knapper på 3,5 x 2 cm.

Avstandsjustering mellom sete og styre: 40 cm til 48 cm

Innebygd USB-lader for telefon og nettbrett

Inngangshøyde 22 cm (Egnet for personer med gangvansker)

Stor 25 cm x 28 cm sadel med 2 cm skumpolstring for ekstra komfort

19 cm kranarm

Drivsystem: bremsedrift

 • Brand
 • Bluetooth (tilkobling Av Nettbrett Og Smarttelefon) Ja
 • Bremsesystem Elektromagnetisk brems
 • Computer data 5.5'' LCD screen: Shows Time, Heart rate, Speed, RPM (Rounds Per Minute), Distance, Watt, Calories, and an overview of your training.
 • Dimensjoner 107 x 57 x 150 cm
 • Dimensioner (emballage) 103 x 32,5 x 63,5 cm - 39,5 kg
 • Frikrans Ja
 • Innstigningshøyde Ekstra lav
 • Justering Av Motstand Elektronisk
 • Kinomap app Yes
 • Maks Brukervekt 150 kg
 • Motstandsnivåer 1 - 16
 • Pulsmåler Håndpuls
 • Svinghjul 10 kg
 • Transporthjul Ja
 • Treningsprogrammer 15 stk
 • Vekt 34,7 kg
 • Wattfunksjon Ja
 • Wattytelse 10 - 350 watts