Hammer Fitness X-SHOCK Boksehansker 14 OZ

2059
På lager (Levering 2–6 dager)

Disse boksehanskene er laget av slitesterkt PU-lær - denne typen lærtyper er produsert av kuskinn og vanligvis fra det delte laget, som er garvet, farget og til slutt kornet (preget med lær) og ender med et lag PU - Polyuretan - dette beskytter læret og gir en fin skinnende og glatt overflate. PU er et plastmateriale og det ferdige resultatet er ekstremt praktisk og slitesterkt, mens smidigheten og komforten er litt redusert sammenlignet med vanlig lær.

Disse boksehanskene er en veldig lett og behagelig hanske, den er super egnet for spesielt sparring og slagtrening. Disse boksehanskene må få en bedre luftsirkulasjon integrerte lufthull. Boksehanskene har håndleddsbeskyttelse som stabiliserer håndleddet og reduserer skader. Disse boksehanskene har sydd tommelen og også her reduseres skadene.

Den ergonomiske komforten til hanskene er høy, hanskene er holdbare og av høy kvalitet, og den ideelle luftstrømmen skyldes det gode nettmaterialet på innsiden av hanskene. Dissse boksehansker er for den ambisiøse treningsbokseren. Boksing er en super god og effektiv trening - kan enkelt kombineres med andre treningsformer, og du vil tydelig forbedre kondisjonen din.

Disse boksehanskene er tilgjengelige i forskjellige størrelser: 8, 10, 12 og 14 OZ.

  • Brand
  • Vekt (oz) 14 oz
  • Utvendig Materiale PU