Dette er kanskje alle veganeres favorittjulesnacks!
De er superenkle å lage, festlige og en godbit for alle.
Enten det er til julegodtskålen, en fest eller familiesammenkomster, er vi ganske sikre på at disse vil falle i smak.
Disse peppermynteskivene er spesielt gode rett fra fryseren. På grunn av kokosoljen og kokossmøret kan det øverste laget smelte litt når det er ute i romtemperatur.
Så hva er det i denne lille snacksen?
Mens noen kanskje tror at kokosnøttolje og kokosnøttsmør er det samme produktet, er de to forskjellige ingredienser. Kokosolje er bare fettet fra kokosnøtten, mens kokossmør er både fettet og kjøttet fra kokosnøtten.
Begge er sunne fettstoffer og fungerer veldig bra i desserter.
Når du lager peppermyntelaget, er det best å jobbe med kokossmør og kokosnøttolje lett smeltet.
Vi anbefaler å varme den i mikrobølgeovnen i omtrent 20 sekunder slik at den får en tykk glasurkonsistens.
Tilberedning: 20 min. | Frysetid: 2 timer
For 15 personer | 152 kcal
Ingredienser
Fremgangsmåte
Ernæringsinformasjon
Porsjon: 1 stk
Kalorier | 152 kcal |
Karbohydrater | 7.5 g |
Protein | 1.2 g |
Cool | 14.3 g |
- hvorav mettet fett | 12.1 g |
Kostfiber | 2 g |
Sukker | 4.6 g |