Sunnere muffins med karamell- og sjokoladetopping (a'la Sneakerskage)

Oppskriften gir 8 muffins.

Til bunnen:
4 egg eller 100 ml eggehvite
75 g mandelmel / mandler

75 g havregryn
11 dadler
2 store ss. Mandelsmør
1 ts salt
3 ss. Honning eller flytende søtt

Topping:
Mandelsmør
Zero Topping - saltet karamell fra Bodylab

Glasur:
7 dadler
2 spiseskjeer kakao
Litt melk

Fremgangsmåte:
1. Ha alle ingrediensene til bunnen i en kjøkkenmaskin og blend til en jevn masse.
2. Fordel i muffinsformer og stek midt i ovnen i ca. 20 minutter på 200 grader (varmluft).
3. La kakene avkjøles til romtemperatur og smør et tynt lag mandelsmør på toppen etterfulgt av en god klatt Zero Topping.
4. For å lage den sukkerfrie glasuren, bland dadlene med kakao og litt melk til ønsket konsistens, og smør den deretter på toppen av toppingen på kakene.
5. Oppbevar kakene i kjøleskapet til de skal serveres.