Lag en porsjon av disse minifrittataene på søndag kveld, og du har en hel ukes sunn frokost. Bruk noen av dem med havregryn eller yoghurt og frukt for en komplett frokost, eller ta noen av for en proteinrik ettermiddagsmatbit.
Litt feta eller geitost kan gi en finish, men hvis du er veganer eller bare unngår meieriprodukter, kan du selvfølgelig hoppe over osten og bruke en meierifri pesto.
Forvarm ovnen til 180 grader. Smør en muffinsform med plass til 24 muffins. Fordel tomatskivene jevnt mellom muffinsformene og topp hver med ½ ts feta eller geitost.
Pisk eggene i en stor bolle. Tilsett melk, pesto, salt og pepper. Visp til det er blandet. Fordel blandingen jevnt mellom muffinsformene.
Stekes ved 180 grader i 10 minutter eller til de har stivnet. Avkjøl i 2-3 minutter. Fjern dem deretter fra pannen og la dem avkjøles på en tallerken eller rist.
For 24 personer | Porsjonsstørrelse: 1 eggbite
Næringsinnhold:
Kalorier | 24 kcal |
Cool | 2 g |
- hvorav mettet fett | 1 g |
- hvorav umettet fett | 1 g |
Kolesterol | 44 mg |
Natrium | 34 mg |
Karbohydrat | 1 g |
Sukker | 3 g |
Protein | 2 g |