Game Of Thrones yogaøvelser - hvilken er din favoritt?

Hvilken Game Of Thrones yoga øvelse er din favoritt?

Vi har satt opp en yogaøvelse for hvert av de 8 husene i Game Of Thrones - yogaøvelser for en ekte Game Of Thrones-fan. Prøv dem og identifiser deg med de 8 husene.  

Yoga - Ulvestilling:

Jon, Arya, Sansa og Bran starter denne yogaøvelsen hver morgen. Bran har imidlertid noen utfordringer med å gjøre øvelsen riktig.

Når du utfører denne yogaøvelsen, fokuser du på en god strekk i nakken, ryggen og korsryggen. I tillegg har du muligheten til et godt trekk i armer og ben. Gjør noen gode dype åndedrag, og du vil nyte den store effekten av Stark-familiens yogastilling.

Yoga - Fiskestilling:

Denne fantastiske yogaøvelsen er til minne om Catelyn Stark, som kommer fra Tully-familien. På Apuls har vi fortsatt mareritt om Det røde bryllupet.

Med denne yogaøvelsen har du muligheten til å få en virkelig god strekk i ryggen. Tenk som en fisk - Bli en fisk.

Yoga - Blekksprutpositur:

Vår egen Pilou Asbaek mestrer denne yogaøvelsen. For å komme helt inn i rollen som hovedpersonen Euron Greyjoy, bruker han denne yogaøvelsen for å komme helt inn i sinnet til blekkspruten.

Denne yogaøvelsen er veldig bra for dype strekk i bena. Bruk hendene for å gi øvelsen en dypere strekk.

Yoga - Hjortestilling:

Baratheons er ikke alltid de hyggeligste, men de figurerer tungt i historien. 

Det finnes mange versjoner av hjortesekken, og denne er en øvelse alle kan være med på. Ta deg god tid til å få en god dyp strekk.

Yoga - løvepositur:

Dansken Nikolaj Coster-Waldau gjør en fantastisk jobb i rollen som Jaime Lannister.Jaime har et ønske om å lage løvepose hver dag med din elskede søster Cersei Lannister, men må dessverre nøye seg med å tulle med broren din Tyrion Lannister.

Igjen, en øvelse som gjør ryggen din bra. Fokuser på strekken i ryggen og de dype pustene.

Yoga - Dragestilling:

Targaryen-familien liker alle yoga. De er for det meste i hot yoga og fokuserer på drageposisjon da det er deres favoritt yogaøvelse. Daenerys Targaryen pleide å være den beste i Targaryen på denne øvelsen, men nå viser det seg plutselig at en utenforstående gjør det mye bedre på familiens yoga. Noen kjenner ham som Jon Snow, men hans virkelige navn er Agon Targaryen.

Fokuser på den lange strekningen i låret og ryggen. Kom godt inn i stillingen og kom dypt ned ved hjelp av pusten.

Yoga - Solpositur (fjellpositur som en del av solhilsen)

Solhilsen er en serie yogaøvelser som hyller solen. Martell-familien har alltid hatt et nært forhold til sol og varme. Det er ikke uten grunn at vi har valgt å velge fjellposisjonen fra solhilsenen. Oberyn Martell føler seg ikke veldig bra med fjellposisjon og har aldri likt å gjøre denne yogaøvelsen. Det gikk faktisk fryktelig galt en dag han gjorde mountain pose med Gregor Clegane også kjent som The Mountain.

Denne yogaøvelsen gir en flott strekk opp hele ryggen. Strekken går hele veien opp gjennom armene og hele veien ned gjennom bena. Kjenn på tøyningen og ta deg god tid. Fokuser på pusten og stå i morgensolen.

Yoga - Duestilling (fuglestilling)

Arryn-familien bor vakkert i høyden, og de har alltid hatt et nært forhold til himmelens fugler. Familien tester av og til folks evne til å fly som en fugl gjennom deres hendige tiltak kalt The Moon Door. Senest gikk det Lysa Arryns vei da Petyr Baelish, også kjent som Lillefinger, ville teste Lysa Arryns evne til å fly selv. Dessverre var ikke Lysa Arryn klar til å fly.

Pigeon pose fokuserer på en god strekk i bena, korsryggen og brystet. Ta deg god tid og fokuser på pusten din.

Vi håper du likte de forskjellige yogaøvelsene. Nå er du en enda sterkere og lojal Game Of Thrones-fan!