Bli sommerklar raskt og enkelt

Sommeren og sommerferien er rett rundt hjørnet, og det finnes utallige måter å gjøre seg klar til sommeren på. Du må alltid velge den som passer deg best, men med små endringer i den daglige rutinen din blir det ikke et overveldende prosjekt, men heller en naturlig del av hverdagen.

Tips om hvordan du kan spise for å bli sommerklar:

 • Tenk omigjen: Du bør på ingen måte gi opp alt som inneholder sukker og fett, men spis det med omhu og ta valg om maten din. Trenger du virkelig den posen med Matadormix klokken 21.00, eller kan du nøye deg med et stykke frukt eller en rugbrødskive?
 • Mellommåltider: De hindrer deg i å småspise på kritiske tidspunkter eller spise for store porsjoner til hovedmåltidene. Et godt tips er å alltid ha en liten pose med oppskåret frukt/grønnsaker i vesken eller bilen.
 • Velg alternativer: søtsaker og sjokolade er godt innimellom, men prøv å ta halvparten av det du vanligvis ville tatt, og se om det ikke er nok? Eller prøv å spise litt frukt i stedet? Ikke bli fanatisk, men husk at i dag ikke er en festdag. 
 • Karbohydrater:ris, brød og pasta bør selvfølgelig spises, men spis dem i mindre porsjoner og velg den grove typen, de er mer mettende. Ved å minimere raske karbohydrater vil du oppnå bedre og mer langvarig metthetsfølelse.
 • Spis av lunsjtallerkener: du lurer øynene dine slik at du automatisk spiser mindre.
 • Motivasjon: begynn med små endringer slik at du ikke mister motivasjonen.

Tips til hvordan du kan trene for å bli sommerklar: 

 • Styrketrening: Tren alle muskelgruppene dine, det er musklene dine som bærer kroppen din. Styrketrening vil ikke få deg til å se ut som en kroppsbygger, tvert imot. Begynn med lav vekt, og etter hvert som muskelmassen din øker, kan du øke vekten.
 • Intervalltrening: Uansett hvordan du gjør kardio, enten det er utendørs løping eller trening på kretsmaskiner, prøv å gi alt du kan i 1-2 minutter, etterfulgt av 1 minutt med normal intensitet og gjenta dette. Prøv å designe treningen din rundt dette, og du vil snart se effekten; det blir lettere når formen din forbedres, og det gjør også forbrenningen din.
 • Høy intensitet: få opp pulsen når du trener, på denne måten forbrenner du også mer etter treningen. Spill Bjarne Riis på sykkelturen hjem og gi beina en ekstra dytt, så kommer du også raskere hjem, vinn vinn!
 • Tren kjernen din: når du trener magen, glem aldri å trene ryggen samtidig! Dette gir deg en bedre og finere holdning, som samtidig får deg til å se slankere ut, nok en vinn-vinn-situasjon!
 • Litt trening er alltid bedre enn ingen trening! Hvis motivasjonen din er lav, gå en tur i stedet for å løpe. Alt er bedre enn ingenting. 

Ovenfor fikk du det virkelige svaret på hvordan du blir sommerklar. Alle de raske løsningene du ofte hører om, eksisterer rett og slett ikke! Derfor kan du også velge å se på problemet med andre øyne, og her er 10 av de raskeste måtene å bli sommerklar på. Sommerklar på 3 minutter trenger ikke å være urealistisk i det hele tatt. Det avhenger bare av øynene som ser:

#1 Få en bikinikropp på 5 minutter 

Her er hvordan:

Du har en kropp. Du har en bikini. Ta av deg de vanlige klærne og ta på deg bikinien. Da er du bikiniklar.

#Nr. 2 Gjør stranden klar i et kvartal

Her er hvordan:

Først observerer du: Skinner solen? I så fall går du til stranden. Nå er du klar for stranden. 

#3 Få en sekspakning på 3 minutter

Her er hvordan:

Du går til kiosken. Der åpner du kjøleskapet og finner en six-pack (det er viktig at den er kald). Du betaler for den og går ut i solen. Nå har du en six-pack. 

#4 Få fine sommerføtter i en fei

Her er hvordan:

Har du på deg lukkede sko? Hvis ja, ta dem av og ta på deg noen sandaler. Nå har du fine sommerføtter. 

#5 Få flat mage på et øyeblikk

Slik gjør du det:

Skal du reise deg? Hvis ja, legg deg ned på ryggen på gulvet. Nå er magen din flat. 

#6 Gi slipp på sukkersuget ditt

Slik gjør du det:

Vil du ha noe søtt? Du går til bakeriet, kjøper en bringebærskive og spiser den. Nå har du ikke lyst på sukker. 

#7 Bli 10 år yngre på 2 minutter

Slik gjør du det:

Du går til Facebook og klikker på "rediger informasjon". Under "grunnleggende informasjon om deg" finner du fødselsåret ditt. Du legger til 10 år og oppdaterer. Nå er du 10 år yngre.

#8 Bli mye vakrere på 20-30 minutter

Slik gjør du det:

Ring noen du synes er sexy. Ha heit sex. Forsikre deg om at du har minst en orgasme slik at kinnene dine er rosa, øynene dine er blanke og håret ditt er ustelt. Nå er du virkelig mye vakrere.

#9 Bli sexy uten trening

Slik gjør du det:

Du går inn i en bokhandel. Der finner du en bok som ser interessant ut. Du kjøper den og kanskje en kopp kaffe. Så setter du deg i solen et sted og leser. Nå er du sexy. 

#10 Drikk i moderate mengder

Slik gjør du det: 

Kjøp litt alkohol, hell det i et glass, muligens blandet med noe annet drikkbart, for eksempel ingefærøl eller tonic. Tilsett isbiter hvis du vil. Sett deg i en komfortabel stol og drikk små munnfuller. Kanskje du til og med kan sette på lyden og sukke og ahh'e litt over hvor deilig sommeren er. Drikk med måte.

 

Uansett hvilken metode du velger, ønsker vi deg lykke til. Men husk at du ikke kommer noen vei ved å sove, og det finnes ikke alltid en enkel måte å gjøre det på riktig måte;