Eggmuffins som er enkle, deilige og sunne

Denne gangen er det en enkel oppskrift på sunne eggemuffins, prøv den og gi gjerne tilbakemelding på hva du synes.

Ingredienser:

  • 2 hele egg eller 100 ml eggehvite
  • Salt
  • Pepper
  • ¼ teskje bakepulver

Serveringsforslag - det er bare fantasien som setter grenser:

  • Spinat, kalkunbacon, løk
  • Brokkoli, løk, rød paprika og ost
  • Sopp, kylling, løk

Fremgangsmåte:

Egg eller eggehvite pisket lett luftig med krydder og bakepulver.

Ønsket fyll fordeles i muffinsformer av papir, eller en smurt silikon- eller teflonmuffinsform. Fyllet skal fylle omtrent halvparten av formen. Topp med eggeblandingen og ost, hvis du bruker.

Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca. 25 minutter eller til eggeblandingen har stivnet. Server umiddelbart eller varm i mikrobølgeovn i 15 sekunder før du spiser.

Tips: Alternativt kan du legge fyllet og eggeblandingen i en kopp eller mikrobølgeovn og koke i mikrobølgeovnen i 30 sekunder av gangen til blandingen har stivnet (ca. 1-1,5 minutter).