% Julesalget vårt har startet %

Treningsutstyr

Spar aldri på (trenings)utstyr!
Vi streber etter å ha et så stort og godt utvalg av treningsutstyr som mulig.

Det er viktig at treningsutstyret ditt er funksjonelt og av god kvalitet, slik at du føler deg bra når du trener med treningsutstyret ditt. Vi har treningsutstyr i alle prisklasser og kvalitetsnivåer.

 

 

Les mer
Sorter etter:

Treningsutstyr for hjemmet

Hos apuls finner du Danmarks beste utvalg av treningsutstyr i flere forskjellige prisklasser. apuls har Danmarks største utvalg av treningsutstyr til hjemmetrening, og i tillegg har vi også treningsutstyr til bruk i treningssentre Vårt utvalg av utstyr dekker et bredt spekter, men felles for det hele er at kvaliteten er godkjent. 

Hvis du vil begynne å trene, har du kommet til rett sted. Vårt utvalg av treningsutstyr er bredt, og vi har utstyr til alle øvelsene du kan tenke deg å gjøre. Hjemmetrening kan være en god idé hvis du ønsker å holde deg frisk - og hjemmetrening gjør det enkelt å passe inn i hverdagen.

Danmarks billigste treningsutstyr

Våre priser kan holde tritt med de billigste på markedet, men vi har prinsippet om at vi ikke selger dårlig utstyr. Så vi handler ikke med det billigste treningsutstyret. Vi går for den gode samvittigheten når vi selger treningsutstyr.

Det betyr ikke at vi ikke også har det billigste utstyret, for det har vi. Vi tester alltid produktene våre, og hvis vi finner et produkt som ikke oppfyller våre standarder, fjerner vi det fra samlingen vår. Det er derfor alltid viktig at du kontakter oss hvis du opplever et problem med noe av treningsutstyret. Treningsutstyret skal være på topp hos oss!

På denne siden kan du f.eks. utforske vårt store utvalg avmanualer, kettlebells,treningselastikker,treningsballer og mye mer! ;

Profesjonelt opplæringsutstyr

I tillegg til treningsutstyr til hjemmebruk har vi også et stort utvalg av treningsutstyr til profesjonell bruk. Treningssentre kjøper ofte dette, men det er også mange privatpersoner som unner seg treningsutstyr i denne prisklassen. Selvfølgelig er det dyrere treningsutstyr, men du får også kvaliteten til å matche.

Kvalitets treningsutstyr er et nøkkelord når vi snakker om profesjonelt treningsutstyr. Hjørnesteinen i treningsutstyr av høy kvalitet er at det tåler å bli brukt. Det må tåle mye bruk og hard bruk. Brukere i et treningsstudio tar ikke hensyn til utstyret, og derfor er kvaliteten der for å ta. Kvaliteten er på topp.

Utstyr for styrketrening

Ofte når vi snakker om treningsutstyr, er det i sammenheng med styrketrening. Styrketrening er en hjørnestein i kondisjon og er noe vi alle bør vurdere i hverdagen. Styrketrening bidrar til å gi kroppen din en sunn holdning og skaper den nødvendige helsen. Spesielt hvis du trener riktig med treningsutstyret.

Styrketrening kan være mange ting og er tilgjengelig for alle nivåer. De fleste tenker på tunge vekter når vi snakker om styrketrening. Men det er ikke tilfelle. Faktisk er styrketrening en del av alle typer trening. Selv rehabilitering er styrketrening, bare med litt lettere treningsøvelser. Styrketreningsutstyr er imidlertid alltid uunnværlig.

Treningsutstyr for rehabilitering

Når vi snakker om treningsutstyr for rehabilitering, er det ofte det mindre utstyret man ser på. Det finnes mye treningsutstyr som er bra for rehabilitering etter en skade. Hvis du har problemer med fingrene, vil vi anbefale at du bruker treningsutstyr som er egnet for denne typen trening. Treningsutstyret bør være tilpasset behovet.

Det første du bør gjøre i tilfelle skade er å konsultere en spesialist på området eller en fysioterapeut. Når du har hørt om alternativene dine for rehabilitering og utstyret du kan bruke, kan du gjerne kontakte oss, så hjelper vi deg med å finne riktig treningsutstyr.

Billig treningsutstyr av høy kvalitet

Billig treningsutstyr er veldig oppdatert, og vi prøver å gi det nivået ekstra. Ved å legge til ekstra kvalitet, til samme pris. Dette bidrar til å gi deg en god opplevelse med treningsutstyret ditt, og vi sørger alltid for å følge deg gjennom bestillingen og spørsmålene dine. Hos oss finner du veldig billig treningsutstyr, men kvaliteten er alltid god.

Trenings- og treningsutstyr fra alle de kjente merkene

Vi sørger alltid for å ha treningsutstyr fra de merkene du kjenner. På denne måten kan du være sikker på å finne akkurat det treningsutstyret du leter etter. Ofte har du sett noe treningsutstyr nede på treningssenteret som du har likt å trene med. Vi sørger for at du kan kjøpe de kjente merkene slik at du kan ta treningen med deg hjem.

Treningsverktøy

Treningsutstyr er ikke noe nytt fenomen. Over tid har mye treningsutstyr hatt sin storhetstid igjen. Sjangrene endrer seg hele tiden, og vi ser ofte at det veldig gamle treningsutstyret blir relansert etter en pause på mange år. Vi vil alltid se dette, ettersom de gode gamle dagene hadde mye flott treningsutstyr.

På den tiden var treningsutstyr mer kjent som treningsutstyr, ettersom det ofte var noe du brukte sammen med noe annet. Ringer til dans eller lignende. I dag er det mer fokus på det enkelte treningsutstyret, og vi får noen produkter av høy kvalitet som kan gi deg en veldig effektiv trening.

Kom i form med treningsutstyr fra apuls

Hvis du vil gå ned noen kilo, har vi utstyret som hjelper deg med å nå målet ditt. I tillegg vil vi alltid veilede deg slik at du får fullt utbytte av treningsutstyrets potensial. Vi sørger for å skrive så mye dato på treningsproduktene som mulig, og ellers er vi klare på telefonen for å veilede.

Det er mulig å gå ned mye i vekt med riktige øvelser og riktig treningsutstyr. Hvis du vil komme godt i gang, anbefaler vi at du setter opp et treningsprogram. Det bør bestå av flere forskjellige øvelser, avhengig av hva du ønsker å trene. Det er viktig å få hele kroppen rundt, slik at du ikke får en skjev stilling.

Et enkelt opplæringsprogram kan vi enkelt lage sammen med deg, og deretter kan du utvikle opplæringsprogrammet ditt videre. Det finnes mye inspirasjon på internett, men du må også være forsiktig med hva du finner. Det finnes også mange dårlige guider der ute.

Vi anbefaler at du lager en 6- eller 12-ukers plan for hvert treningsprogram. Hver øvelse må øves, og det er derfor viktig at du starter med lett vekt og deretter går opp når du har øvd på øvelsen. For eksempel kan ukene i en 6-ukers plan se slik ut:

-         Uke 1: 5 forskjellige treningsøvelser med 3 sett for hver øvelse. Hvert sett kan bestå av 10 repetisjoner.

-        Uke 2: Samme treningsøvelser med 3 sett for hver øvelse. Hvert sett kan bestå av 10 repetisjoner.

-        Uke 3: Samme treningsøvelser med 4 sett for hver øvelse. Hvert sett kan bestå av 7 repetisjoner.

-        Uke 4: Samme treningsøvelser med 4 sett for hver øvelse. Hvert sett kan bestå av 7 repetisjoner.

-        Uke 5: Samme treningsøvelser med 5 sett for hver øvelse. Hvert sett kan bestå av 5 repetisjoner.

-        Uke 6: Samme treningsøvelser med 5 sett for hver øvelse. Hvert sett kan bestå av 5 repetisjoner.

Som du kan se, reduseres antall repetisjoner og settene øker. Dermed må du også øke vekten.

Finn mer inspirasjon til treningen din på bloggen vår

Kom i form med treningsutstyr hjemme

Ikke tenk på treningen din som et kortsiktig prosjekt, men heller som en livsstilsendring. Det er også en av grunnene til at du må ta med deg treningsutstyret inn i stua. Tren mens du ser på TV eller venter på at potetene skal koke. Mye av utstyret vårt vil også bidra til å gjøre rengjøring til en effektiv treningsøkt i stedet.

Ta en titt på vårt store utvalg av kvalitets- og rimelig treningsutstyr og bli inspirert.

På apuls har vi også et stort utvalg av spennende treningsapparater for mer inspirasjon til treningen din! Se f.eks. våre mange romaskiner, tredemøller, ergometersykler og mye mer på denne siden.