Her er en gratis oppskrift på muslibar, som smaker veldig godt og er uten sukker!
Kalorier per bar: ca. 250.
Ingredienser:
- 200 g dadler
- 100 g havregryn
- 100 g grovhakkede mandler
- 25 g sesamfrø
- 25 g gresskarfrø - kan erstattes med Bodylab Crispies for ekstra sprøhet
- 75 g kokosmel
- 75 g kokosnøttolje
- 40g mørk sjokolade 80ller et sukkerfritt alternativ
Fremgangsmåte:
- Rist havregryn, grovhakkede mandler, sesamfrø, gresskarfrø og kokosmel i en panne eller i ovnen under omrøring i 5-8 minutter.
- Blend dadlene til en jevn pasta eller hakk dem veldig fint og smelt dem sammen med kokosoljen i en panne.
- Når de tørre ingrediensene er ristet av og daddelmassen har smeltet til en mer ensartet masse, blandes disse godt sammen. - Bodylab Crispies kan tilsettes når massen er avkjølt litt.
- Dekk en firkantet form på 20x30 cm med bakepapir, press blandingen godt ned i formen og sett den kaldt i minst to timer. Skjær blandingen i 10-12 barer, smelt den mørke sjokoladen og dryss over barene med en gaffel.
- Müslibarene bør oppbevares i kjøleskap til de skal spises, og kan holde seg mellom én og to uker i kjøleskapet.
Vi vil gjerne høre hva du synes om vår muslibar, vennligst skriv din erfaring som en kommentar eller via e-post.